• Täyteainehoidot | Kasvot ja huulet alk. 299 euroa | Lumo Esthetics | Helsinki | Hyvinkää | Tiina Ahtiainen | Juvéderm | Teosyal  Kasvojen ja huulten täyteainehoidot alk. 299 euroa


  Iän myötä iho ohenee, sen joustavuus vähenee ja siitä tulee kuivempi. Myös hormonit, auringonsäteily ja tupakointi vaikuttavat osaltaan ihon juonteiden ja ryppyjen ilmaantumiseen. Juonteiden ja ryppyjen silotukseen tai kasvonpiirteiden korostamiseen on kuitenkin tarjolla erilaisia hoitoja. Täyteainehoidot kosteuttavat ihoa ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä. Kun monet kauneustuotteet kosteuttavat vain ihosi pintaa, täyteainehoidot syväkosteuttavat ihoasi sisältäpäin. Täyteainehoidoilla voidaan silottaa kasvojen kohtalaisia tai vaikeita, juonteita ja ryppyjä sekä muokata kasvonpiirteitä kuten täyttää huulia tai muotoilla nenää, leukaa tai poskipäitä. Tuloksia voi halutessaan ylläpitää uusintakäsittelyillä.

  Mitä täyteaineet ovat?

  Täyteaineiden vaikuttavana aineena toimii hyaluronihappo, joka on pitkärunkoinen sokerimolekyyli, jota esiintyy ihossa luonnostaan. Ikääntymisen myötä elimistö tuottaa yhä vähemmän hyaluronihappoa, mikä aiheuttaa ihon kuivumista ja veltostumista. Hoidon täyteläisyyttä lisäävä vaikutus on peräisin hyaluronihapon kyvystä sitoa vettä. Täyteainehoidon vaikutukset kestävät muutamasta kuukaudesta vuoteen riippuen käytetystä valmisteesta sekä asiakkaan iästä, ihon laadusta sekä yleiskunnosta ja elintavoista. Kesto myös pitenee seuraavilla käsittelykerroilla ja täyteainetta tarvitaan yleensä vähemmän.

  Mitä eroa eri merkkisillä täyteaineilla on? 

  Täyteaineet eroavat toisistaan mm. seuraavasti: hyaluronihappopitoisuus, ristisidosten määrä, molekyylikoko, geelin kovuus ja koheesio. Saat lisätietoja eri aineiden ominaisuuksista hoitoon kuuluvan konsultaation yhteydessä.

  Onko korkea hyaluronihappopitoisuus aina parempi?

  Korkeassa hyaluronihappopitoisuudessa on etunsa ja haittansa.
  + korkea pitoisuus kohottaa ja muokkaa voimakkaammin
  + korkealla pitoisuudella on usein parempi kestävyys
  +/- korkeampi koheesio (muovaaminen vaikeampaa)
  - korkeampi pitoisuus sitoo enemmän nestettä, mikä aiheuttaa turvotusta
  - korkeampi pitoisuus voi aiheuttaa haittavaikutuksia kuten tulehduksia ja patteja

  Mitä tarkoittaa ristisidos (cross-linking)?

  Ilman ristisidosta hyaluronidaasi-niminen entsyymi hajottaa hyaluronihapon elimistöstä nopeasti. Ristisidoksessa käytetään yleisesti BDDE-nimistä yhdistettä, joka hidastaa hajoamista ja pidentää täyteaineen kestoa valmisteesta riippuen.

  Mitä täyteaineen koheesiolla tarkoitetaan?

  Koheesio kuvaa sitä, miten täyteainetta voidaan levittää ja muovata halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Koheesiset tuotteet ovat molekyylirakenteeltaan tiukkoja ja niiden muovaaminen on vaikeampaa ja vaatii enemmän voimaa. Tällöin myös pattien esiintyvyys on yleisempää. Koheesisia tuotteita käytetään kasvonpiirteiden kuten poskien muotoiluun.

  Ovatko täyteaineet turvallista?

  Käyttämiemme tuotteiden tuotekehitys- ja valmistusprosessit ovat CE-sertifioituja. Sertifikaatti takaa valmistusprosessin turvallisuuden, aseptiikan ja tuotteen steriiliyden. Kaikki täyteaineet täyttävät kaikki EU:n pistostuotteille asetetut vaatimukset.

  Kuka voi antaa täyteainehoitoja?

  Tällä hetkellä ei ole säännöksiä siitä, kuka voi antaa kauneudenhoidollisessa tarkoituksessa tapahtuvia hoitoja. Valmistajat määrittelevät usein, että hoitoja saa tehdä vain terveydenhuollon ammattihenkilö. Vastuu tuotteen käyttöohjeiden noudattamisesta kuuluu hoidon antajalle, tuotteen turvallisuudesta puolestaan vastaa sen valmistaja. Potilasvakuutuksen piiriin kuuluvat vain terveydenhuollon ammattihenkilöt. Tarkista aina hoitoja antavan henkilön ammattioikeus sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteristä https://julkiterhikki.valvira.fi/.

  Täyteainehoidot tekee esteettiseen kauneudenhoitoon erikoistunut sairaanhoitaja & terveystieteiden maisteri, Tiina Ahtiainen. Toimintamme on potilas- ja vastuuvakuutettua.

  Sopivatko täyteainehoidot minulle ja mitä minun tulee huomioida ennen hoitoa?

  Täyteainehoitoihin liittyy aina riski komplikaatioista, joista osa saattaa edellyttää lääkärin hoitoa.
  Ennen täyteainehoitoa asiakkaan kanssa keskustellaan hänen terveydentilastaan, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista. Tämän jälkeen asiakas allekirjoittaa vastuuvapautuslomakkeen ja hoitoalueesta otetaan valokuva.

  Täyteainehoitojen vasta-aiheita ovat mm. tietyt sairaudet sekä lääkitykset mm. veren hyytymiseen vaikuttava pysyvä lääkitys. Täyteainehoitoja ei voi myöskään tehdä, jos asiakkaalla on esimerkiksi flunssa tai muu vastaava akuutti infektio. Jos olet kärsinyt yskänrokosta (herpes) aiemmin, neulanpistot suun alueelle voivat saada sen puhkeamaan uudelleen ja suosittelemme lääkitystä ennaltaehkäisevästi. Jos käytettävä tuote sisältää lidokaiinia se voi antaa positiivisen tuloksen dopingtesteissä.

  Tulehduskipulääkkeet kuten asetyylisalisyylihappo tai ibuprofeiini (Aspirin, Disperin, Burana), Omega-3 / kalaöljyvalmisteet, E-vitamiini ja osa luontaistuotteista voivat lisätä mustelmien tai verenvuodon ilmenemistä pistoskohdassa. Valmisteiden käyttöä kannattaa välttää 1-2 viikkoa ennen hoitoa ja heti hoidon jälkeen.

  Emme tee täyteainehoitoja raskaana oleville tai imettäville naisille tai alle 18-vuotiaille (edes vanhempien luvalla).

  Mitä alueita voidaan hoitaa ja kuinka paljon eri alueiden hoidot maksavat?

  Täyteaineilla voidaan tasoittaa kasvojen juonteita ja ryppyjä, tehdä huulista täyteläisemmät ja muotoilla kasvonpiirteitä, kuten leukaa ja poskipäitä. Hoidon hinta määräytyy käytettävien ruiskeiden mukaan. Yksi ruisku sisältää 0,55-1ml täyteainetta. Eri hoitoalueille tarvittavan täyteaineen määrään vaikuttavat mm. asiakkaan ikä ja toivottu hoitotulos.
   Katso suuntaa-antavat esimerkit suositelluista tuotteista täältä!

   Mitä hoitoon kuuluu?

   Ennen täyteainehoitoa asiakkaan kanssa keskustellaan hänen terveydentilastaan, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista. Tämän jälkeen asiakas allekirjoittaa suostumuslomakkeen ja hoitoalueesta otetaan valokuva.

   Iho puudutetaan ja puhdistetaan huolellisesti. Täyteaine ruiskutetaan pistostekniikasta riippuen ihoon pieninä määrinä erittäin ohuella neulalla tai kanyylilla. Täyteaine tasoitetaan sormin ihoa painelemalla. Hoito tehdään asiakkaan istuessa tai maatessa hoitopöydällä. Itse toimenpide kestää noin 10-30 minuuttia hoidetusta alueesta riippuen, useita alueita hoidettaessa kauemmin.

   Mikä on kanyyli?

   Hoidoissa voidaan käyttää tekniikkaa, jossa täyteaine viedään ihoon erittäin ohuella tylppäpäisellä ja taipuisalla kanyylilla. Kanyyli ei ole terävä eikä riko neulan tavoin ihon verisuonia ja kudoksia minkä ansiosta ihoon muodostuu vähemmän mustelmia ja turvotusta. Tekniikassa halutulle pistosalueelle tehdään neulalla pieni reikä, jonka kautta täyteaine ruiskutetaan kanyylilla halutuille alueille. Esimerkiksi huulten täyttäminen onnistuu usein vain kahdella neulanpistolla.


   Sattuuko hoito?

   Kivun tunteminen on yksilöllistä. Kokemuksemme mukaan kivuliain hoitoalue ovat huulet ja niiden ympäristö, kun muiden alueiden hoito on lähes kivutonta. Kivunlievitykseen käytämme lidokaiinia sisältää puudutevoidetta. Kaikki tuotteemme sisältävät puuduteainetta (lidokaiini), mikä tekee hoidosta miellyttävämmän.

   Hoidon jälkeen?

   Täyteainehoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä seuraavia ohimeneviä sivuvaikutuksia: lievä punoitus, mustelma, turvotus, aristus, kutina tai kihelmöinti. Kaikki nämä ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita. Ne ovat väliaikaisia ja häviävät yleensä muutamassa päivässä. Tarkemmat jälkihoito-ohjeet annetaan suullisesti ja kirjallisesti käynnin aikana.

   Kuinka pian tulokset näkyvät?

   Hoitotulos näkyy heti ja lopputulosta voi arvioida kahden viikon kuluttua hoidosta.

   Huulten alkuturvotus saattaa olla voimakkaampaa ja kestää pidempään kuin muiden alueiden turvotus. Joskus jonkinasteinen turvotus kestää jopa viikon ajan. Tällöin huulet saattavat näyttää epäsymmetrisiltä. Tulos heti hoidon jälkeen ja hoitoa seuraavina päivinä ei ole lopullinen.

   Kuinka kauan vaikutus kestää?

   Täyteainehoitojen vaikutus kestää valmisteesta riippuen muutamasta kuukaudesta jopa yli vuoteen. Kestoaikaan vaikuttavat mm. ihon kunto, käsitelty alue, täyteaineen määrä, pistotekniikka ja elämäntyyli. Huulten alueelle tehdyn hoidon vaikutus kestää keskimäärin lyhyemmän aikaa kuin muille alueille tehty hoito. Tuloksia voi halutessaan ylläpitää uusintakäsittelyillä. Usein ylläpitopistoksissa ainetta tarvitaan vähemmän kuin ensimmäisellä hoitokerralla.

   Huulten muotoilu ensimmäistä kertaa

   Jos asiakkaalle tehdään huulten muotoilu ensimmäistä kertaa, täyteaineen kesto on yleensä normaalia lyhyempi. Jos asiakas on tyytyväinen huuliinsa 1 kuukauden kuluttua hoidosta, suosittelemme ylläpitopistosta ensin 6 kuukauden kuluttua hoidosta ja sen jälkeen ainakin kerran vuodessa saavutetun lopputuloksen ylläpitämiseksi.

   Jos haluttua lopputulosta ei saavuteta ensimmäisellä hoitokerralla suosittelemme uusintakäyntiä 1-3 kuukauden välein kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Tämän jälkeen suosittelemme ylläpitopistosta ensin kaksi kertaa vuodessa ja sen jälkeen ainakin kerran vuodessa saavutetun lopputuloksen ylläpitämiseksi.

   Varauksen tehdessään asiakas sitoutuu noudattamaan seuraavia varausehtoja:
   Mahdolliset peruutukset tulee tehdä aina puhelimitse viimeistään 24h ennen varattua aikaa - saat peruutuksesta vahvistuksen sähköpostitse.
   Alle 24h perutuista ja kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista peritään 75% varatun hoidon hinnasta.
   Lumo Esthetics Oy Y-tunnus 2912761-1

   Lumo Esthetics Hyvinkää


   Hämeenkatu 20, 05800 Hyvinkää

   Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

   Maksuttomat parkkipaikat kadulla.

   Tiina 045 807 6336
   Annika 044 977 2931

   Lumo Esthetics Helsinki


   Mäkelänkatu 45, 00550 Helsinki

   Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

   Osoitteessa on yhteensä kolme rakennusta, liike sijaitsee kaupungista päin tultaessa ensimmäisessä - käynti Mäkelänkadun puolelta. Hoitolan edestä löytyy maksullisia parkkipaikkoja, vyöhyke 2.

   Tiina 045 807 6336
   Mirja 040 034 6206
   Laura 050 409 8858

   Ota yhteyttä


   Tiina 045 807 6336
   Mirja 040 034 6206
   Annika 044 977 2931
   Laura 050 409 8858
   Anna-Sofia 044 020 9919

   Me