• Mesoterapia | Mikroneulaus | Filorga | Helsinki | Hyvinkää | Sairaanhoitaja Tiina Ahtiainen

  MESOTERAPIA


  Ihossamme oleva hyaluronihappo ja kollageeni vähenevät ikääntymisen myötä. Ihon pinnalle levitettävien kosmetiikkatuotteiden käytöstä huolimatta ihomme syvemmissä kerroksissa tapahtuvat muutokset ovat silti nähtävissä: iho mm. kuivuu, siihen ilmestyy juonteita ja ryppyjä sekä se menettää kimmoisuutensa.

  Mesoterapia on yksi tehokkaammista ihon laatua kokonaisvaltaisesti parantavista anti-age hoidoista, joka kiinteyttää, tasoittaa ryppyjä ja ihon sävyä. Mesoterapia ei vaikuta kasvojen ulkomuotoon tai kasvonpiirteisiin kuten täyteainehoidot vaan sen tehtävänä on ihon laadun parantaminen.

  Mesoterapiassa käytettävät mesoterapialiuokset sisältävät mm. hyaluronihappoa, vitamiineja ja aminohappoja. Vaikuttavat aineet stimuloivat ihosolujen uudistumista ja hoito parantaa ihon laatua lisäämällä kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mesoterapiahoidot sopivat myös omien luonnollisten hiuksien vahvistamiseen, hiuskasvun palauttamiseen ja hiuspohjan kunnon parantamiseen.

  Mitä alueita voidaan hoitaa?

  Päänahka (hilseily, kuivuus, hiusten oheneminen, hiusrajan vetäytyminen ja alkava hiustenlähtö)
  Kasvot, kaula & dekoltee
  Kämmenselät
  Käsivarret ("allit")
  Vatsa ja reidet (mm. raskausarvet)

  Hoidon eteneminen

  Ennen hoitoa asiakkaan kanssa keskustellaan hänen terveydentilastaan, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista. Tämän jälkeen asiakas allekirjoittaa vastuuvapautuslomakkeen.

  Ennen hoitoa iho voidaan puuduttaa puudutevoiteella, mutta hoito on lähes kivuton. Iho puhdistetaan huolellisesti. Tuote pistetään ihoon erittäin ohuella neulalla (monipistoshoito) tai mikroneulausmenetelmällä, jolloin ihoon tehdään tuhansia pieniä neulakanavia tähän tarkoitetun laitteen avulla. Laitteessa neulan pituutta voidaan säätää ja näin saadaan juuri oikea neulanpituus jokaiselle hoidettavalle alueelle. Hoidossa käytetään steriiliä, 12-neulaista mikroneulauspäätä, joka lävistää ihon kohtisuoraan. Mikroneulauksella ihoon aiheutettu vaurio käynnistää ihossa korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu.

  Itse toimenpide kestää noin 20-30 minuuttia, useita alueita hoidettaessa kauemmin. Heti hoidon jälkeen iho voi punoittaa. Lisäksi saattaa esiintyä seuraavia ohimeneviä sivuvaikutuksia: mustelma, turvotus, aristus, kutina tai kihelmöinti. Kaikki nämä ovat tavallisia hoidon jälkeisiä reaktioita. Ne ovat väliaikaisia ja häviävät yleensä muutamassa päivässä. Tarkemmat jälkihoito-ohjeet annetaan suullisesti ja kirjallisesti käynnin aikana.

  Mesoterapia voidaan yhdistää muihin hoitoihin kuten esimerkiksi kemialliseen kuorintaan.

  Tuotteemme


  Lumo Esthetics käyttää hoidoissaan Filorgan NCTF® 135HA -mesoterapialiuosta, joka sisältää yhteensä 55 vaikuttavaa ainesosaa mm. bioaktiivisia peptidejä, vitamiineja, aminohappoja, mineraaleja, nukleiihihappoja, antioksidantteja ja hyaluronihappoa.

  Filorgan NCTF® 135HA -hoidon teho on osoitettu tutkimuksessa, jonka mukaan viisi hoitokertaa 15 päivän välein paransi merkittävästi ihon laatua ja ikääntymismuutoksia:
  Juonteiden ja ryppyjen väheneminen 72%
  Ihon sävyn paraneminen 144%
  Kimmoisuuden lisääntyminen 103%
  Kosteuspitoisuuden lisääntyminen 132%

   Varauksen tehdessään asiakas sitoutuu noudattamaan seuraavia varausehtoja:
   Mahdolliset peruutukset tulee tehdä aina puhelimitse viimeistään 24h ennen varattua aikaa - saat peruutuksesta vahvistuksen sähköpostitse.
   Alle 24h perutuista ja kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista peritään 75% varatun hoidon hinnasta.
   Lumo Esthetics Oy Y-tunnus 2912761-1

   Lumo Esthetics Hyvinkää


   Hämeenkatu 20, 05800 Hyvinkää

   Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

   Maksuttomat parkkipaikat kadulla.

   Tiina 045 807 6336
   Annika 044 977 2931

   Lumo Esthetics Helsinki


   Mäkelänkatu 45, 00550 Helsinki

   Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

   Osoitteessa on yhteensä kolme rakennusta, liike sijaitsee kaupungista päin tultaessa ensimmäisessä - käynti Mäkelänkadun puolelta. Hoitolan edestä löytyy maksullisia parkkipaikkoja, vyöhyke 2.

   Tiina 045 807 6336
   Mirja 040 034 6206
   Laura 050 409 8858

   Ota yhteyttä


   Tiina 045 807 6336
   Mirja 040 034 6206
   Annika 044 977 2931
   Laura 050 409 8858
   Anna-Sofia 044 020 9919

   Me