• Botox | 199€ | Helsinki | Hyvinkää

   

  BOTOX 

   

  Mitä Botox on ja kuinka se toimii?
  Ikääntymiseen liittyy kahdenlaisten ryppyjen ilmestyminen:
  1. Dynaamiset rypyt aiheutuvat lihasten yliaktiivisuudesta (esimerkiksi otsan vaakajuonteet, sibeliusjuonne) – rypyt syntyvät liikkeestä.
  2. Staattiset rypyt aiheutuvat täyteläisyyden vähentymisestä (esimerkiksi nenän ja suunpielten väliset nasolabiaalijuonteet) – nämä rypyt näkyvät myös lepotilassa.

  Tällä hetkellä tyypin A botuliinitoksiini, joka tunnetaan yleisesti nimellä Botox, on yleisin dynaamisten ryppyjen hoitokeino. Kun pieni määrä Botoxia pistetään jännittyneeseen lihakseen, se rentoutuu ja ryppy lievenee. Hoito vaikuttaa ennen kaikkea dynaamisiin ryppyihin, mutta lihasliikkeiden vähenemisen johdosta myös dynaamisiin (levossa näkyviin) ryppyihin. Hoidon tulokset eivät näy välittömästi hoidon jälkeen.

  Mitä lääkeainetta käytätte?
  Tyypin A botuliinitoksiineilla on eri kauppanimiä, kuten Botox®/Vistabel, Xeomin®/Bocouture ja Dysport®/Azzalure. Tällä hetkellä käytämme hoidoissa Botox®/Vistabelia.

  Milloin näen hoidon tuloksen ja kuinka kauan tulos kestää?
  Tulokset tulevat esille yleensä muutaman vuorokauden kuluttua hoidosta ja ne paranevat vielä hoitoa seuraavan kahden viikon aikana. Lopputulosta voi arvioida kahden viikon päästä hoidosta.

  Hoidon esteettiset vaikutukset kestävät keskimäärin 3-6 kuukautta. Kestoon vaikuttavat ihon tila, käsitelty alue, miten paljon tuotetta injektoidaan ihoon, injektiotekniikka ja elintapatekijät, kuten auringonotto ja tupakointi.

  Kenelle hoito ei sovi?
  Hoito ei sovi raskaana oleville tai imettäville äideille. Myös lihassairaus tai allergia kananmunan albumiinille on este hoidolle. Jotkut lääkeaineet, kuten tietyt särkylääkkeet ja antibiootit voivat lyhentää botuliinin vaikutusaikaa.

  Mitä hoidon aikana tapahtuu?
  Ennen hoitoa asiakkaan kanssa keskustellaan hänen terveydentilastaan, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista.

  Iho puhdistetaan huolellisesti ja pistoskohdat merkitään ihoon merkkauskynällä. Botox pistetään ihoon erittäin ohuella neulalla. Itse toimenpide kestää alle minuutin.

  Hoidon jälkeen hoidetulla alueella voi näkyä pieniä kohoumia pistoskohdissa. Lisäksi saattaa esiintyä seuraavia ohimeneviä sivuvaikutuksia: lievä punoitus, mustelma, turvotus tai aristus. Kaikki nämä ovat tavallisia hoidon jälkeisiä reaktioita. Ne ovat väliaikaisia ja häviävät yleensä muutamassa päivässä. Tarkemmat jälkihoito-ohjeet annetaan suullisesti ja kirjallisesti käynnin aikana.

  Sattuuko hoito?
  Kivun tunteminen on yksilöllistä. Tuote pistetään ihoon pienellä neulalla, mikä saattaa tuntua hetkellisesti epämiellyttävältä. Tarvittaessa hoitoalue voidaan puuduttaa puudutevoiteella.

  Onko hoito turvallinen?
  Esteettisessä tarkoituksessa tehtävän Botox-hoidon riskit ovat erittäin vähäisiä ja mahdolliset haittavaikutukset ovat yleensä lieviä ja ohimeneviä.

  HOIDETTAVAT ALUEET:


  Kulmakarvojen välinen sibeliusjuonne
  Glabella-alueella eli kulmakarvojen välissä oleva pystysuora juonne (sibeliusjuonne) syntyy mm. toistuvan kulmien kurtistamisen seurauksena. Syntyvä juonne saattaa tehdä yleisilmeestä vihaisen. Sibeliusjuonteen botox-hoito rentouttaa lihaksen, jolloin yleisilme on lempeämpi.

  Otsan vaakajuonteet
  Otsan vaakajuonteet tulevat näkyviin, kun kulmakarvoja nostetaan. Botox-hoito rentouttaa otsan lihakset ja juonteet lievenevät.

   Silmäkulmien naururypyt eli ns. ”harakanvarpaat”
  Ikääntymisen seurauksena silmäkulmiin muodostuu naururyppyjä erityisesti hymyillessä. Juonteet johtuvat silmää ympäröivän orbicularis oculi -lihaksen supistumisesta. Silmäkulmien botox-hoito häivyttää juonteet.


  Varauksen tehdessään asiakas sitoutuu noudattamaan seuraavia varausehtoja:
  Mahdolliset peruutukset tulee tehdä aina puhelimitse viimeistään 24h ennen varattua aikaa - saat peruutuksesta vahvistuksen sähköpostitse.
  Alle 24h perutuista ja kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista peritään 75% varatun hoidon hinnasta.
  Lumo Esthetics Oy Y-tunnus 2912761-1

  Lumo Esthetics Hyvinkää


  Uudenmaankatu 5-9, 05800 Hyvinkää

  Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

  Sisäänkäynti ajo-opiston ja pizzerian välisestä ovesta toiseen kerrokseen (ei hissiä). Maksuttomat parkkipaikat kadulla (pysäköintikiekko 2h).

  Tiina 045 807 6336
  Annika 044 977 2931

  Lumo Esthetics Helsinki


  Mäkelänkatu 45, 00550 Helsinki

  Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

  Osoitteessa on yhteensä kolme rakennusta, liike sijaitsee kaupungista päin tultaessa ensimmäisessä - käynti Mäkelänkadun puolelta. Hoitolan edestä löytyy maksullisia parkkipaikkoja, vyöhyke 2.

  Tiina 045 807 6336
  Mirja 040 034 6206
  Laura 050 409 8858

  Verkkokauppa


  Verkkokaupasta löydät lahjakortit sekä laadukkaat tuotteet ihonhoitoon. Kaikki valikoimassamme olevat tuotteet ovat omassa varastossamme, mikä mahdollistaa nopean toimituksen.

  www.estheticshop.fi

  Me